UPC komt met sim-only 'gezinsabonnementen'

© CIDimport

UPC komt met sim-only 'gezinsabonnementen'

Geplaatst: 22 oktober 2014 - 09:58

Aangepast: 27 augustus 2022 - 00:21

Redactie ID.nl

Kabelaanbieder UPC gaat sim-only-abonnementen aanbieden. Het bedrijf begint vandaag met het aanbod. Het gaat om abonnementen die door meerdere gezinsleden tegelijk te gebruiken zijn.

De drie abonnementen, Mobiel Basis, Mobiel Meer en Mobiel Eindeloos, zijn maandelijks opzegbaar.

Abonnementen

Het goedkoopste abonnement, Mobiel Basis, kost 12,50 en geeft 300 MB aan internet aan, plus 100 belminuten en een onbeperkt aantal sms'jes. Je kunt ook gaan voor het iets duurdere Mobiel Meer (voor 20 euro), waarvoor je 1500 MB krijgt en 400 belminuten. Met het duurste abonnement, Mobiel Eindeloos, kun je naast onbeperkt bellen en sms'en ook 4 gigabyte aan data opmaken. Dat kost 35 euro.

Buiten de bundel

Als je buiten je bundel gaat, kun je volgens UPC gewoon nog doorbellen en internetten. Dat kost je wel 20 cent per minuut of 10 cent per MB. UPC gebruikt het netwerk van Vodafone.

Gezinsabonnement

Uniek aan het abonnement is dat je het met je hele gezin kunt gebruiken. Het abonnement kan worden uitgebreid voor 10 euro per extra simkaart. Daarmee krijgt een gezinslid zijn eigen nummer, maar kunnen beide personen wel tegelijk uit dezelfde bundel bellen en internetten.

Het gaat in eerste instantie nog om een proef met bepaalde bestaande abonnees, maar als dat succesvol blijkt worden de abonnementen voor iedereen uitgerold.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten