Update voor sms-bug Vodafone bij Nexus-gebruikers

© CIDimport

Update voor sms-bug Vodafone bij Nexus-gebruikers

Geplaatst: 10 december 2014 - 14:38

Aangepast: 26 augustus 2022 - 23:51

Redactie ID.nl

Google komt met een oplossing voor een beruchte sms-bug die in Android Lollipop voorkomt. Nexus-bezitters met een Vodafone-abonnement kunnen nu niet of nauwelijks sms’en door de bug. Deze bug zorgde er eerder al voor dat de release van de Nexus 6 in Nederland werd uitgesteld.

De update is op het moment nog niet beschikbaar in Nederland, maar de verwachting is dat dit binnen enkele dagen wel beschikbaar is. Ook gebruikers van eerdere Nexus-telefoons die draaien op Android 5.0 zullen de problemen met Vodafone zien verdwijnen na de update.

Met de bekendmaking van de update is ook de release van de Nexus 6 een stapje dichterbij gekomen. Op diverse webwinkels is te zien dat de smartphone volgende week in Nederland verwacht wordt. De Nexus 6 zal de eerste smartphone zijn die direct uit de winkel draait op Android 5.0 Lollipop. De prijs van de smartphone zal 649 euro zijn voor de 32-gb uitvoering en 699 euro voor de 64-gb versie - een stuk duurder dan eerdere Nexus-toestellen, die juist bekend stonden om hun goedkope prijs.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten