Utrecht gastheer van grootste game-event van Benelux

© CIDimport

Utrecht gastheer van grootste game-event van Benelux

Geplaatst: 22 mei 2006 - 12:05

Aangepast: 19 september 2022 - 13:07

Redactie ID.nl

GamExpo en Power Unlimited organiseren op 24, 25 en 26 november 2006 gezamenlijk het game-event Gameplay in Jaarbeurs Utrecht. Het resultaat van deze samenwerking is het grootste game-spektakel dat de Benelux tot nu toe heeft gekend. Tot en met 2005 waren GamExpo en de Power Unlimited Gameplay twee op zich zelf staande evenementen.

Utrecht gastheer van grootste game-event van Benelux

GamExpo en Power Unlimited organiseren op 24, 25 en 26 november 2006 gezamenlijk het game-event Gameplay in Jaarbeurs Utrecht. Het resultaat van deze samenwerking is het grootste game-spektakel dat de Benelux tot nu toe heeft gekend.

Tot en met 2005 waren GamExpo en de Power Unlimited Gameplay twee op zich zelf staande evenementen. De wens van beide organisaties om de handen ineen te slaan en het ultieme game-event van de Benelux te creëren is nu werkelijkheid geworden.


Gameplay toont zowel hardcore als casual gamers alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van games, spelcomputers (zowel consoles als pc), mobile gaming, professioneel gaming en de gamers lifestyle. Uiteraard zal er veel belangstelling zijn voor de next generation consoles PlayStation 3, Nintendo Wii, Xbox 360 en de bijbehorende games. Daarnaast is er ook de nodige aandacht voor diverse game- en multimediaopleidingen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten