V10-smartphone van LG heeft extra scherm

© CIDimport

V10-smartphone van LG heeft extra scherm

Geplaatst: 2 oktober 2015 - 11:10

Aangepast: 26 augustus 2022 - 21:39

Redactie ID.nl

LG introduceert een nieuwe lijn premium smartphones, die opvalt doordat er twee schermen aan de voorkant zitten. Het eerste toestel dat is onthuld, is de V10.

Naast een fors 5,7 inch scherm met een hoge resolutie van 2560 × 1440 pixels, zit er in de rechter bovenhoek een apart schermpje. Op deze strook kun je notificaties als agenda-afspraken zien of snelkoppelingen naar apps plaatsen. Je hoeft dan bijvoorbeeld niet meer terug naar je homescherm, als je al een andere app open hebt maar even snel je mail wil checken. 

Selfiecamera (x2)

Ook de camera aan de voorkant valt op. Dat zijn er namelijk ook twee. Doordat de twee camera's samen een hoek van 120 graden kunnen pakken, passen er meer mensen op de foto zodra je een selfie maakt. De 16 megapixel-camera aan de achterkant laat je zaken als framerate, witbalans en focus aanpassen tijdens het filmen, als je wil in ultra-HD.

Snel

Naast die opvallende features is het toestel ook snel, met 4GB werkgeheugen en dezelfde snelle processor als degene die in de G4 is te vinden. Vermoedelijk wordt het toestel niet goedkoop, maar prijzen zijn vooralsnog niet bekend.

Tevens is nog niet duidelijk wanneer de V10 te koop is.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten