Vakantiegangers: 'Liever wifi dan zwembad' 2016-07-20T09:51:06

Gaaiho PDF Reader - Een goede alternatieve PDF-lezer

Review: Netgear EX7000

Vakantiegangers: 'Liever wifi dan zwembad'

Vakantiegangers: 'Liever wifi dan zwembad'

Ongeveer een kwart van de Nederlanders heeft liever wifi bij zijn hotel dan een zwembad. Dat blijkt uit onderzoek van routermaker AVM.

Is er geen wifi aanwezig, dan ondervinden we eerder vakantiestress. Krap 40 procent van de ondervraagden zegt namelijk meer ontspannen te zijn, zodra er wel wifi is.

Zeven op de tien Nederlanders geeft aan eerder te kiezen voor een vakantiebestemming met wifi dan zonder.

Hotspot

Volgens AVM maken we daarbij vooral gebruik van openbare wifi-netwerken. Die zijn echter niet altijd even veilig. Je kunt bijvoorbeeld ook zelf een hotspot aanmaken, voor zover het budget dit toelaat qua roamingkosten. Maar pas dan wel op met hoe je 'm noemt...


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord