Valentijnsdag 2016 gevierd door Google

© CIDimport

Valentijnsdag 2016 gevierd door Google

Geplaatst: 13 februari 2016 - 22:04

Aangepast: 26 augustus 2022 - 20:37

Redactie ID.nl

Het wás te vewachten natuurlijk, want Google ontkomt niet aan een doodle voor Valentijnsdag 2016. Een aardige animatie maakt vandaag zoeken net wat romantischer.

In het toch wat nuchtere Nederland heeft het nog best lang geduurd voordat Valentijn echt doorbrak, het feest is - net als Halloween - over komen waaien uit de VS. De commercie heeft als vanzelfsprekend een belangrijk steentje bijgedragen aan het succes van het feest der liefde. Inmiddels gaan de plastic prullaria in de vorm van ( of versierd met) harten als warme broodjes over de toonbank. Voor stamelende pubers is het dé dag om een geheime eerste liefde eens mee uit te vragen, of een anonieme liefdeswens te sturen. Al is dat laatste natuurlijk een beetje dom, want de kans op beantwoording van de gevoelens is daarbij klein.

Vermijden of ervoor gaan

Wat u ook gaat doen vandaag: het moge duidelijk zijn dat het drukker dan normaal wordt in restaurants, bioscopen, bloemenwinkels en alles waar ook maar een zweem romantiek aan hangt. Bent u een van de mensen die daar totaal niet van houdt, dan kunt u zich natuurlijk prima vemaken met internet en de site van Computer Idee. En vindt u Valentijn wel leuk, dan is er online ook genoeg te beleven. Maar misschien is het beter om Valentijnsdag offline te beleven, in de armen van uw geliefde.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten