Vanmiddag chatten met minister Verdonk

© CIDimport

Vanmiddag chatten met minister Verdonk

Geplaatst: 13 april 2006 - 05:04

Aangepast: 19 september 2022 - 13:12

Redactie ID.nl

Wat is uw visie op integratie? Dat wil minister Verdonk graag weten - vandaar dat ze vanmiddag van kwart voor vijf tot kwart voor zes in de ministeriële chatroom zit.Wat merkt u van integratie in uw leefomgeving, op het werk, op de sportclub en in de kroeg? Minister Verdonk voor Vreemdelingenzaken en Integratie wil hierover graag met u van gedachten wisselen tijdens een videochat.

Vanmiddag chatten met minister Verdonk

Wat is uw visie op integratie? Dat wil minister Verdonk graag weten - vandaar dat ze vanmiddag van kwart voor vijf tot kwart voor zes in de ministeriële chatroom zit.

Wat merkt u van integratie in uw leefomgeving, op het werk, op de sportclub en in de kroeg? Minister Verdonk voor Vreemdelingenzaken en Integratie wil hierover graag met u van gedachten wisselen tijdens een videochat. Een uitgelezen kans dus om w mening te laten horen. Vanaf 16.15 kunt u terecht in de chatroom van Ministerchat; de daadwerkelijke videochat (die live te volgen is) begint een half uurtje later.

Op Ministerchat kunt u chatten met de ministers. De uitzendingen gaan over actuele onderwerpen uit de beleidsterreinen van deze ministers. De presentator geeft de vragen van de bezoekers door aan de minister en deze antwoordt live tijdens de uitzending. Na afloop van een chatsessie kan het chatlog worden opgevraagd via het archief. Hier zullen ook eerdere chatsessies terug te zien zijn

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten