Vaste telefoon steeds vaker de deur uit 2013-10-10T14:33:36

De iPod is het haasje met Pasen

Tien gaten gedicht met nieuwste Microsoft-patch

Vaste telefoon steeds vaker de deur uit

Vaste telefoon steeds vaker de deur uit

Van de huishoudens met een mobiele én een vaste telefoonaansluiting overweegt bijna één op de vijf de vaste aansluiting op te zeggen en volledig over te schakelen op de mobiele telefoon.Eén op de vijf betekent dat bijna 900.000 huishoudens in 2006 mogelijk de vaste aansluiting op gaan zeggen.

Van de huishoudens met een mobiele én een vaste telefoonaansluiting overweegt bijna één op de vijf de vaste aansluiting op te zeggen en volledig over te schakelen op de mobiele telefoon.Eén op de vijf betekent dat bijna 900.000 huishoudens in 2006 mogelijk de vaste aansluiting op gaan zeggen. Dit blijkt uit de ICT Consumer Monitor van Heliview, een onderzoek op kwartaalbasis onder huishoudens in Nederland.

Van de huishoudens met mobiele en vaste telefoon die willen overstappen verwacht een derde deel inderdaad volledig te gaan overstappen en tweederde misschien. De grootste intentie tot overstappen op mobile only is te zien bij de jongere huishoudens.

De belangrijkste reden om over te stappen naar mobiel blijven de abonnementskosten voor vaste telefonie. Daarnaast belt men steeds meer mobiel. Voor een aanzienlijk deel van de huishoudens is een vaste aansluiting dus overbodig.

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord