Veel lelijke mensen verwijderd van datingsite voor knappe mensen

© CIDimport

Veel lelijke mensen verwijderd van datingsite voor knappe mensen

Geplaatst: 6 maart 2015 - 08:01

Aangepast: 26 augustus 2022 - 23:10

Redactie ID.nl

Een datingsite voor knappe mensen heeft schoon schip gemaakt door 3000 profielen te verwijderen van mensen die te lelijk zijn om nog langer op de site te mogen blijven.

Zo wordt de kwaliteit van de site hoog gehouden, aldus het management achter Beautiful People. Vooral mensen die zijn aangekomen of 'niet mooi oud worden' zijn de laan uit gestuurd. 

Overigens is dat een democratisch proces. Wanneer er aan een profiel wordt getwijfeld, krijgen alle leden van de site de kans om op het profiel te stemmen. Als de meerderheid van de mensen aangeeft dat je niet knap genoeg bent, dan vlieg je er uit.

Jammer maar helaas

Oprichter Greg Hodge verklaart aan The Daily Mail: "Spijtig! We vinden het niet leuk om profielen te verwijderen. Maar als onaantrekkelijke mensen zomaar op de site mogen blijven, dan verliest Beautiful People zijn unieke karakter." Hodge runt de site overigens met zijn vrouw, Genevieve Hodge.

Mensen die te lelijk zijn om de site nog op te mogen, kunnen wel opnieuw een profielaanvraag indienen. Ze moeten dan een nieuwe foto opsturen, waarna opnieuw wordt beoordeeld of men knap genoeg is voor toelating. 

Virus

In 2011 werd de site nog getroffen door een virus, waardoor iedereen ineens vrij was te registereren. 30.000 mensen deden dat en het kostte Beatufiul People vermoedelijk nogal wat om de boel weer op de te schonen. Dat virus heette toepasselijk genoeg 'Shrek.'

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten