Verdien gratis Play-tegoed met Google Opinion Rewards 2015-06-15T15:02:36

Nederlandse banken zetten nieuwe IBAN-omrekentool online

Presentaties maken met Google Drive (Slides) (1)

Verdien gratis Play-tegoed met Google Opinion Rewards

Geld om af en toe een vragenlijst in te vullen

Verdien gratis Play-tegoed met Google Opinion Rewards

Er staan veel leuke gratis apps in de Play Store van Google, maar voor veel leuke apps moet je wel betalen. Gelukkig hoef je geen fortuin uit te geven aan apps, want je kunt namelijk gratis Play-tegoed van Google krijgen. Nou ja, gratis... Je moet er wel af en toe een enquête voor invullen. We leggen je in deze workshop uit hoe je gratis Google Play-tegoed kunt verdienen.

Google Opinion Rewards is een initiatief van Google waarin het bedrijf gebruikers beloont om vragen in te vullen. Je krijgt af en toe een vragenlijst toegestuurd, en je krijgt een paar cent aan Google Play-tegoed als je ze invult. Je kunt dat gebruiken om apps, muziek, of films te kopen in de Play Store.

Waarom doet Google dit?

In de Algemene Voorwaarden zegt Google dat het Opinion Rewards-programma is bedoeld om meer inzicht te krijgen in wie Google Play gebruikt, en op welke manier dat gaat. Daardoor kan de internetgigant in de toekomst zorgen dat de Play Store beter werkt, of dat het meer relevant aanbod kan tonen.

Volgens Google zijn de enquêtes anoniem en zijn ze niet bedoeld om informatie te koppelen aan je Google-profiel. Laten we dus maar eens kijken hoe je daar zelf mee kunt beginnen. Je begint met het downloaden van app, wat in de Play Store kan.

Aanmelden
Je meldt je aan met je Google-account. Dat is nodig, omdat je daarop het tegoed krijgt voor in de Play Store. Als je een Android-toestel hebt, dan heb je daar al een Google-account op ingesteld waardoor je die alleen maar hoeft te selecteren.


 

 

 

Je eerste enquête
Al direct na het aanmelden krijg je een voorbeeldenquête die je kunt invullen. Dit is vooral een controle-vragenlijst, waarin je een beeld krijgt van wat voor vragen je mag verwachten. De eerste vragen zijn dus niet erg representatief voor de rest van de enquêtes.

Het gaat om zowel meerkeuzevragen als om open vragen.
 

 


 


 

 

Let op, want sommige vragen zijn juist bedoeld om je scherp te houden. Om te voorkomen dat je niet zomaar overal hetzelfde antwoord geeft om snel geld te verdienen. Je krijgt daarom enkele controlevragen zoals deze.


 

Je hebt je eerste geld verdiend! Voor deze enquête is 50 cent aan ons Google Play-tegoed toegevoegd. Geen goudmijn, maar als je elke paar dagen een nieuwe vragenlijst krijgt kun er uiteindelijk best een paar leuke apps van kopen.

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord