© CIDimport

Vergeet de Rubiks Cube...

Geplaatst: 9 november 2007 - 12:11

Aangepast: 27 augustus 2022 - 20:23

Redactie ID.nl

...want nu is er de Fentix Cube, 's werelds eerste touchscreen-gameskubus. Een combinatie van kleurige lichtjes en slim programmeerwerk zorgt ervoor dat er allerlei verschillende multidimensionale puzzels en spellen op gespeeld kunnen worden. Hoe dat in zijn werk gaat, kunt u bekijken op de site van ontwerper Andrew Fentem.

...want nu is er de Fentix Cube, 's werelds eerste touchscreen-gameskubus.Een combinatie van kleurige lichtjes en slim programmeerwerk zorgt ervoor dat er allerlei verschillende multidimensionale puzzels en spellen op gespeeld kunnen worden. Hoe dat in zijn werk gaat, kunt u bekijken op de site van ontwerper Andrew Fentem.
Het oorspronkelijke plan was dat er begin 2008 een bescheiden aantal handgemaakte Fentix Cubes te koop zou zijn in het Engelse Kinetica Museum. Maar er is inmiddels zó veel belangstelling voor, dat de kubussen nu op grote schaal gemaakt gaan worden. "De kans is groot dat de Fentix Cube ook in Nederland op de markt komt," mailde Fentem ons desgevraagd. We houden u op de hoogte!

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten