Verras je Valentijn met een virtual reality-kaartje

© CIDimport

Verras je Valentijn met een virtual reality-kaartje

Geplaatst: 10 februari 2016 - 09:47

Aangepast: 26 augustus 2022 - 20:38

Redactie ID.nl

De dagen van handgeschreven kaartjes liggen telkens verder achter ons. Als het even digitaal kan, sturen we onze berichten het liefst via het internet. Om het toch weer wat persoonlijker te maken, kan het nu ook via virtual reality.

Het Nederlandse bedrijf Serious Game Media is een webshop gestart waarbij je virtual reality-kaarten kunt bestellen. De ontvanger krijgt kartonnen bril in de bus en kan de kaart daarmee bekijken door zijn smartphone er in te schuiven en de bijbehorende app te starten. Vergelijkbaar met Google Cardboard-apps.

Tropisch eiland

Voor nu is het alleen nog mogelijk om een valentijskaart te sturen. Op een virtueel tropisch eiland speelt degene waar je een oogje op hebt spelletjes om je identiteit te achterhalen. Dat moet lukken aan de hand van de quizvragen, die je zelf hebt samengesteld bij het bestellen van de virtual reality-kaart.

Later komen er onder andere nog opties bij, onder andere voor het bestellen van verjaardagskaarten en bruiloften. Een kaartje inclusief kartonnen bril kost 9,99 euro.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten