Verse download: Enter Image Basic 2013-11-04T17:05:43

De glazen bol: spamjaar 2010

Norton's meest opgevraagde zoektermen van kinderen

Verse download: Enter Image Basic

Verse download: Enter Image Basic

Windows bevat weliswaar de mogelijkheid foto's te verkleinen alvorens ze te mailen maar deze is volgens velen niet uitgebreid en veelzijdig genoeg.

Windows bevat weliswaar de mogelijkheid foto's te verkleinen alvorens ze te mailen maar deze is volgens velen niet uitgebreid en veelzijdig genoeg. Gelukkig is er Enter Image Basic.

Met het eenvoudig te gebruiken Enter Image Basic selecteert u losse foto's of een complete map om vervolgens alle afbeeldingen naar een gewenst formaat te laten verkleinen (of vergroten - maar dat ligt minder voor de hand). De verkleinde foto's zou u vervolgens direct vanuit Enter Image moeten kunnen mailen maar dat werkt waarschijnlijk alleen als u de standaard-mailsoftware van Microsoft gebruikt.

Klik hier om naar de rubriek Downloads te gaan.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord