Versla openbare wifi met dit Hobbit-zwaard 2014-12-24T15:19:24

Yotaphone 2 heeft twee schermen

Google helpt FBI aan YouTube-haatzaaier

Versla openbare wifi met dit Hobbit-zwaard

Je hebt er niks aan, sorry

Versla openbare wifi met dit Hobbit-zwaard

In The Hobbit-films draagt hoofdrolspeler Bilbo een zwaard bij zich dat blauw gloeit zodra er Orcs in de buurt zijn. Een stel slimmeriken heeft nu een zwaard gemaakt dat hetzelfde doet zodra het een openbaar wifi-netwerk detecteert.

Superhandig natuurlijk, want Orcs bestaan helemaal niet. Maar openbare wifi-netwerken wel degelijk! Het zwaard in het boek en de films heet Sting, dit wifi-zwaard heet WarSting. De techneuten van het bedrijf Spark bouwden hun eigen wifi-module in een plastic speelgoedversie ervan. 

Verbinding

Kom je langs een wifi-netwerk, dan gloeit het zwaard blauw. Zwaai je ermee, dan maakt het verbinding met het netwerk en 'versla' je deze. Op naar het volgende kwaadaardige netwerk!

Hoe dat er uit ziet, zie je in onderstaand filmpje. Om het zwaard zelf na te bouwen is ook een handleiding bijgevoegd. Dat is overigens nog niet zo gemakkelijk als het lijkt en kost ook nog wel het een en ander.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord