Verstuur heel veel bestanden met WeTransfers nieuwe Android-app

© CIDimport

Verstuur heel veel bestanden met WeTransfers nieuwe Android-app

Geplaatst: 22 augustus 2014 - 07:58

Aangepast: 27 augustus 2022 - 00:52

Redactie ID.nl

De populaire bestandenuitwisseldienst WeTransfer heeft (eindelijk) een goede Android-app gelanceerd. Met de app kunnen smartphonebezitters grote bestanden naar elkaar versturen vanaf hun telefoon.

De Nederlandse dienst is één van de populairste bestandenwisselaars op het internet, maar tot nu toe ontbrak een goede smartphone-versie altijd nog.

In menu

De nieuwe app is los te gebruiken, waarbij gebruikers meteen hun foto's en video's kunnen selecteren en versturen naar andere gebruikers. Maar WeTransfer gaat ook overal in je besturingssysteem zitten - zo kun je ieder bestand op je SD-kaart selecteren en het direct versturen via de app. Via de menu-knop is die optie dan op te roepen.

Onbeperkt

Gebruikers kunnen gratis tot 10GB aan data versturen via de app, maar met een premium-account (80 euro per jaar) kun je een ontvanger met een onbeperkte hoeveelheid bestanden spammen.

Downloaden

De app is net zo mooi als we mogen verwachten van WeTransfer: een strak vormgegeven app met fraaie achtergronden die veranderen terwijl je wacht tot je bestanden geüpload zijn. WeTransfer voor Android is hier te downloaden.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten