Verzonden berichten naderhand aan te passen in Telegram 2016-05-16T12:21:27

Patent Samsung wijst op smartwatch met ingebouwd beamertje

Afsluitkruisje in upgradevenster = Windows 10 tóch installeren

Verzonden berichten naderhand aan te passen in Telegram

Verzonden berichten naderhand aan te passen in Telegram

Verstuur je een berichtje met je favoriete chatdienst, maar zie je daarna pas dat je een typefout hebt gemaakt? Dan heb je vaak pech. Te laat! Telegram heeft daar echter iets op gevonden.

De WhatsApp-concurrent laat je namelijk in de nieuwste versie reeds verstuurde berichten aanpassen. Dat kan tot twee dagen nadat je het berichtje hebt verzonden.

Andere gebruikers zien alleen dat een bericht is aangepast, maar niet wat er oorspronkelijk stond.

Nieuwe functies

Telegram werd een tijdje gezien als dé vervanger voor WhatsApp, omdat de chatdienst privacyvriendelijker en veiliger was. Tegenwoordig is dat niet meerzo zwart-wit.

Hoewel Telegram niet de WhatsApp-killer is geworden die men dacht, wordt de app nog vaak van nieuwe functies voorzien. Zo is het sinds kort ook mogelijk om enorme groepsgesprekken te houden, tot 5000 deelnemers.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord