Vier Halloween met de goedkoopste griezelgames

© CIDimport

Vier Halloween met de goedkoopste griezelgames

Geplaatst: 30 oktober 2015 - 12:00

Aangepast: 26 augustus 2022 - 21:23

Redactie ID.nl

Halloween staat weer voor de deur en om dat te vieren zijn er op gamesplatform Steam meer dan 1800 horrorgames met korting te koop. Computer Idee zet een paar aanraders op een rij, zodat je een griezelig weekend tegemoet gaat.

Om de games te spelen is een gratis Steam-account vereist. Onderstaande aanbiedingen gelden tot 2 november.

Left 4 Dead en zijn opvolger (van 19,99 voor 3,99 euro)

Vier Halloween met de goedkoopste griezelgames-15788322

© CIDimport

De Left 4 Dead-games zijn bij uitstek leuk om te spelen met vrienden. Neem het met drie anderen op tegen eindeloze hordes zombies in enge locaties als verlaten ziekenhuizen en pretparken. Extra spannend: deze ondoden zijn geen slome sukkels, maar rennen keihard op je af! Paniek gegarandeerd. Van de makers van Half-Life en Counter-Strike.

Resident Evil (diverse kortingen)

Vier Halloween met de goedkoopste griezelgames-15788323

© CIDimport

De Resident Evil-serie is groot geworden op de spelcomputers maar sinds een tijdje vind je de games ook telkens vaker terug op de pc. Wil je actie en explosies bij je zombies, ga dan voor Resident Evil 6 (van 29,99 voor 7,49). Liever wat rustiger met een nadruk op puzzelen? Dan past Resident Evil HD Remaster (van 19,99 naar 14,99) beter bij je. Mis zeker Resident Evil 4: Ultimate HD Edition niet (van 19,99 naar 6,97), volgens velen het beste deel uit de serie.

Five Nights at Freddy's (van 4,99 voor 2,49 euro)

Vier Halloween met de goedkoopste griezelgames-15788325

© CIDimport

Five Nights at Freddy's is een waar fenomeen op YouTube. Daar vind je veel filmpjes van mensen die zich keer op keer een hoedje schrikken, en met een goede reden! In de Five Nights at Freddy's-games word je op de hielen gezeten door poppen die tot leven zijn gekomen, maar je kan er niet zomaar vandoor gaan. Zolang je ze kan zien op de bewakingscamera's, bewegen ze niet. Maar als je even wegkijkt...

Murdered: Soul Suspects (van 29,99 voor 5,99 euro)

Vier Halloween met de goedkoopste griezelgames-15788328

© CIDimport

Murdered: Soul Suspects horrorgame met een unieke twist: je bent zelf het spook! Je speelt als de geest van een overleden detective, die zijn eigen moord moet oplossen. Dat je al overleden bent, komt goed van pas. Zo kun je bijvoorbeeld door muren lopen en gedachten lezen. Stukje bij beetje kom je zo de dader op het spoor en ontdek je zijn (of haar) motieven. 

Costume Quest (van 9,99 voor 1,99 euro)

Vier Halloween met de goedkoopste griezelgames-15788330

© CIDimport

We sluiten af met iets luchtigers. Costume Quest mag met recht een Halloween-game genoemd worden, want in dit rollenspel bestuur je een groepje kinderen dat langs de deuren gaat voor snoepgoed. Wanneer gevechten tegen vijanden losbarsten, transformeren ze in de helden als wie ze verkleed zijn, zoals robots en ridders. Charmant en erg grappig!

Hier vind je alle aanbiedingen van de Steam Halloween Sale.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten