Vind ik niet leuk: Facebook kampt wereldwijd met storing 2013-11-04T15:27:12

NSA luisterde 1,8 miljoen telefoons af in Nederland

Digitaal misdaden melden nu ook met video

Vind ik niet leuk: Facebook kampt wereldwijd met storing

Vind ik niet leuk: Facebook kampt wereldwijd met storing

Gebruikers van het sociale netwerk Facebook kunnen hun status niet meer updaten of reageren op berichten van vrienden. Daarnaast is het wereldwijd niet meer mogelijk om berichten ‘leuk te vinden’. In Nederland klagen Facebookers ook over het probleem.

Het wachten is op een officieel bericht van Facebook, maar gebruikers over de hele wereld klagen ondertussen over problemen met de site. Het reageren op en liken en delen van berichten is niet meer mogelijk. Andere diensten van de site lijken nog wel zonder problemen te functioneren. 

Twitter toevluchtsoord

Het gaat weliswaar op een wereldwijde storing, maar niet alle gebruikers van Facebook hebben last van dezelfde problemen. Het kan zijn dat bepaalde functies, zoals posten of liken, voor sommige gebruikers nog werken. De oorzaak van het probleem is nog niet bekend. Storingssite AlleStoring meldde het eerste probleem rond 14.00 uur vanmiddag. Sindsdien is het sociale netwerk Twitter de uitvalsbasis voor internetters zonder Facebook: 


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord