Virtueel kleren passen in de Bijenkorf

© CIDimport

Virtueel kleren passen in de Bijenkorf

Geplaatst: 15 april 2014 - 08:08

Aangepast: 27 augustus 2022 - 01:46

Redactie ID.nl

Nederland heeft een primeur: je kunt nu virtueel kleren passen in de Bijenkorf. Je kunt nu net als Alicia Silverstone in Clueless je kleding uitzoeken op een computer, zonder dat je jezelf in een nieuwe outfit hoeft te hijsen in een te klein en veel te warm pashokje.

De paskamer is gemaakt met behulp van Kinect-technologie. Als een bezoekje brengt aan de Bijenkorf en je iets wilt passen, hoef je alleen nog maar voor een scherm van Clear Channel te gaan staan.

Gelijk delen

Je kunt vervolgens nieuwe kleding en accessoires uit de zomercollectie kiezen. Dan kun je zien hoe deze kledingstukken bij je staan. Vind je het leuk? Dan kun je gelijk een foto maken en die naar jezelf sturen, of delen op social media.

Nederland voorop

De Bijenkorf is de eerste die bezoekers laat kennismaken met de innovatieve toepassing van de virtuele paskamer. Een primeur in Nederland en zelfs ver daarbuiten, aldus Robert Bohemen, directeur Marketing van de Bijenkorf.

Reizend pashokje

Wil je ook virtueel kleren passen? De paskamer reist vanaf vandaag langs vier filialen om bezoekers kennis te laten maken met deze nieuwe techniek. Van 15 tot 20 april is het virtueel passen in Amsterdam, van 22 tot 27 april kun je in Den Haag terecht, van 29 april tot 4 mei in Rotterdam en als laatste kunnen de inwoners van Eindhoven van 5 tot 11 mei aan het passen slaan. 

 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten