Virtueel rondlopen in het Huis van Morgen

© CIDimport

Virtueel rondlopen in het Huis van Morgen

Geplaatst: 15 maart 2006 - 07:03

Aangepast: 19 september 2022 - 13:16

Redactie ID.nl

De familie Van Morgen woont in een bijzonder huis, dat vol zit met de nieuwste technologische snufjes op het gebied van telefoneren (bijvoorbeeld beeldbellen), televisiekijken (bijvoorbeeld op elk gewenst moment favoriete programma's bekijken) en internetten (bijvoorbeeld overal in huis draadloos internetten).

Virtueel rondlopen in het Huis van Morgen

De familie Van Morgen woont in een bijzonder huis, dat vol zit met de nieuwste technologische snufjes op het gebied van telefoneren (bijvoorbeeld beeldbellen), televisiekijken (bijvoorbeeld op elk gewenst moment favoriete programma's bekijken) en internetten (bijvoorbeeld overal in huis draadloos internetten). Om uit te leggen hoe dat allemaal werkt, heeft KPN een site gebouwd om, over en ín het huis van deze virtuele familie.

Uit onderzoek door Blauw Research in opdracht van KPN blijkt dat het Nederlandse publiek grote behoefte heeft aan uitleg en duidelijkheid over wat de mogelijkheden van de 'nieuwe wereld' zijn. Onderzoek verricht door KPMG en TNS Nipo eind vorig jaar wijst uit dat de Nederlandse huishoudens nog te onbekend zijn met de inhoud van de mogelijkheden op het gebied van telefonie-, televisie- en internetdiensten. Daarom heeft KPN geïnvesteerd in een website die uitleg geeft: hethuisvanmorgen.nl.

Hethuisvanmorgen.nl geeft op een laagdrempelige en persoonlijke wijze uitleg over alle mogelijkheden van telefoneren, televisiekijken en internetten. Op basis van hun individuele behoefte kunnen bezoekers van de website steeds hun keuzes maken en zo door het Huis van Morgen navigeren. Parallel aan de snelle ontwikkelingen in de 'nieuwe wereld', wordt hethuisvanmorgen.nl steeds aangevuld met nieuwe diensten. Op die manier is het voor het Nederlandse publiek mogelijk de belevenissen van de familie Van Morgen te blijven volgen en zich steeds weer op de hoogte te stellen van nieuwe mogelijkheden.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten