Vodafone's Smart Platinum 7 is high-end VR-smartphone

© CIDimport

Vodafone's Smart Platinum 7 is high-end VR-smartphone

Geplaatst: 27 september 2016 - 05:36

Aangepast: 26 augustus 2022 - 19:03

Redactie ID.nl

Vodafone is gestart met de verkoop van de Smart Platinum 7. Deze krachtige telefoon kost 399 euro en is geschikt voor VR (Virtual Reality).

De Smart Platinum 7 werd in juli al aangekondigd en wordt gemaakt door TCL. Deze fabrikant produceert smartphones voor Alcatel en gebruikt voor Vodafone het ontwerp van de Alcatel Idol 4S. Daar is een vingerafdrukscanner aantoegevoegd en Vodafone mag er zijn logo en software opzetten. De provider verkoopt de smartphone los voor 399 euro en biedt hem ook in combinatie met een abonnement aan. De telefoon is simlockvrij, zo laat Vodafone desgevraagd aan ons weten. 

Smart Platinum 7 is VR-ready

Het toestel heeft een 5,5 inch AMOLED-scherm met hoge QHD-resolutie en draait op een snelle Qualcomm-processor. Het werkgeheugen is 3GB groot, de opslagruimte van 32GB kun je vergroten met een micro-sd-kaartje. De Smart Platinum 7 is geschikt voor VR en werkt met VR-brillen van verschillende fabrikanten. Vodafone gaat zelf een bril van 30 euro verkopen die speciaal voor de telefoon is gemaakt. Verder heeft de Smart Platinum 7 camera's met resoluties van 8 en 16 megapixel en ondersteunt hij Vodafone's 4G+-netwerk. Ondanks de dunne behuizing (<7 millimeter) bevat het toestel een 3000 mAh accu die snel kan worden opgeladen. 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten