Voetbaltrainer bedreigd per sms

© CIDimport

Voetbaltrainer bedreigd per sms

Geplaatst: 24 maart 2009 - 10:03

Aangepast: 27 augustus 2022 - 16:09

Redactie ID.nl

De trainer van amateurhoofdklasser De Treffers uit het Gelderse Groesbeek heeft zich tijdelijk teruggetrokken, nadat hij twee maal per sms was bedreigd. De trainer schakelde de politie in nadat hij de eerste dreiging per sms had ontvangen. De politie nam de bedreiging serieus, maar kon niemand aanhouden.

De trainer van amateurhoofdklasser De Treffers uit het Gelderse Groesbeek heeft zich tijdelijk teruggetrokken, nadat hij twee maal per sms was bedreigd.

De trainer schakelde de politie in nadat hij de eerste dreiging per sms had ontvangen. De politie nam de bedreiging serieus, maar kon niemand aanhouden. De geuite bedreigingen waren echter zo ernstig dat bij trainingen van De Treffers bodyguards aanwezig waren.

Uit veiligheidsoverweging heeft de trainer zich nu tijdenlijk teruggetrokken; de technisch coördinator van De Treffers neemt zijn taken waar. Eerder, in 2008 sms'te een student 400 doodsbedreigingen naar willekeurige telefoonnummers. Begin jaar kreeg een man in Duitsland een boete van 1800 euro voor een racistische sms.

Bron: Portablegear.nl

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten