Volledige kranten en tijdschriften voortaan ook in Blendle 2014-10-03T13:51:15

Google verwerkt half miljard verwijderverzoeken piraterij-links

Facebook maakt sociale experimenten inzichtelijker

Volledige kranten en tijdschriften voortaan ook in Blendle

Er bleek vraag naar

Volledige kranten en tijdschriften voortaan ook in Blendle

Online kiosk Blendle biedt voortaan ook volledige kranten en tijdschriften aan, die daarbij goedkoper zijn dan wanneer je ze als papieren editie in de winkel zou kopen.

Eerder bood de dienst enkel losse artikelen aan, waar je een paar cent voor moest betalen. Gebruikers merkten echter dat wanneer ze veel losse stukken uit eenzelfde blad lazen, ze meer kwijt waren dan wanneer ze het hele blad 'gewoon' hadden gekocht.

Nu is het zo dat je de rest van een blad of krant cadeau krijgt, zodra je meer hebt uitgegeven dan de aankoopprijs van een volledige editie. Je kan dus niet meer betalen dan een magazine of krant werkelijk kost. Daarnaast kun je kranten en tijdschriften ook van tevoren in Blendle aanschaffen. 

120.000

Blendle werd eind april gelanceerd door Marten Blankesteijn en Alexander Klöpping en kent ondertussen meer dan 120.000 gebruikers. De dienst is als webversie te gebruiken, of als app te downloaden voor smartphones en tablets. De artikelen zijn daarnaast gemakkelijk te delen met vrienden.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord