Voor gamers die geen seconde zonder kunnen 2013-10-10T14:33:42

Man bijt hond na 3 dagen al op 5 in Vodcast Top 100

Binnen 5 jaar voor 3,9 miljard euro aan online muziek

Voor gamers die geen seconde zonder kunnen

Voor gamers die geen seconde zonder kunnen

Een beetje gamer kent het gevoel. Je zit middenin een spannende game en moet hoognodig plassen, maar daar heb je dus even geen tijd voor... De oplossing lezen we op Gizmodo: toiletten met gamepad. In de toiletpod zit een soort pad ingebouwd, en wie een beetje slim mikt kan een game sturen via het scherm waar je op staat te turen.

Een beetje gamer kent het gevoel. Je zit middenin een spannende game en moet hoognodig plassen, maar daar heb je dus even geen tijd voor... De oplossing lezen we op

Gizmodo

: toiletten met gamepad. In de toiletpod zit een soort pad ingebouwd, en wie een beetje slim mikt kan een game sturen via het scherm waar je op staat te turen. Ideetje van een zekere Marcel Neundörfer. Lijkt ons wel stukken duurder dan de mikvlieg in de toiletpotten van Schiphol.Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord