Vrijdag actie-dag: 16 GB James Bond Micro Vault

© CIDimport

Vrijdag actie-dag: 16 GB James Bond Micro Vault

Geplaatst: 31 oktober 2008 - 08:10

Aangepast: 27 augustus 2022 - 17:21

Redactie ID.nl

Donderdag 6 november gaat Quantum of Solace, de nieuwe James Bond-film, in première. Zoals altijd heeft 007 ook in deze film weer een heel arsenaal aan gadgets en snufjes tot zijn beschikking. Bent u én Bond- én gadgetsfan?

Donderdag 6 november gaat Quantum of Solace, de nieuwe James Bond-film, in première. Zoals altijd heeft 007 ook in deze film weer een heel arsenaal aan gadgets en snufjes tot zijn beschikking. Bent u én Bond- én gadgetsfan? Laten wij nou net onder alle mensen die ons voor aanstaande maandag 3 november 10.00 uur een mailtje sturen, drie exclusieve 16 GB James Bond Micro Vaults van Sony mogen verloten!In Quantum of Solace maakt James Bond in zijn strijd tegen de bad guys ondermeer gebruik van een Sony Cyber-shot T77 en van een prachtig Vaio notebook. Of dat hem naar de overwinning leidt zult u vanaf de 6e zelf in de bioscoop moeten gaan zien – maar met wat geluk kunt u al voor die tijd een kijkje in de bijzondere wereld van Bond nemen. Op de 16 GB Micro Vault kunt u namelijk niet alleen al uw eigen geheimen kwijt, er staat ook nog eens bijzondere Quantum of Solace-content op. Prachtige foto's uit de film bijvoorbeeld, maar ook de filmtrailer en een kijkje achter de filmschermen. En: de drie gelukkigen die een Micro Vault winnen, hebben de stick nog voor de première in huis!

Wij geven drie exclusieve 16 GB James Bond Micro Vaults weg. Om kans te maken hoeft u alleen maar voor aanstaande maandag 3 november 10.00 uur een mailtje te sturen

UPDATE MAANDAG 3 NOVEMBER, 10.00 UUR: DE INZENDTERMIJN IS INMIDDELS GESLOTEN.

 

Onder alle inzenders worden de drie sticks verloot. Prijswinnaars krijgen automatisch bericht en. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten