Vrijdag, actie-dag: de uitslag

© CIDimport

Vrijdag, actie-dag: de uitslag

Geplaatst: 30 maart 2009 - 06:03

Aangepast: 27 augustus 2022 - 16:06

Redactie ID.nl

Wie ons voor vandaag 10 uur een mailtje stuurde, maakte kans op een van de vijf iamaKey 8 GB usb-sleutels van LaCie. Bijna 2750 mensen stuurden ons een mailtje. Uit al die inzendingen hebben we de volgende vijf winnaars getrokken: Duart Jansen (Amsterdam), Rowin van Diest (Haarlem), Rick IJpelaar (Groningen), Anne Spinder (Heerenveen) en F.M. Wester (Alkmaar)

Wie ons voor vandaag 10 uur een mailtje stuurde, maakte kans op een van de vijf iamaKey 8 GB usb-sleutels van LaCie. Bijna 2750 mensen stuurden ons een mailtje.

Uit al die inzendingen hebben we de volgende vijf winnaars getrokken: Duart Jansen (Amsterdam), Rowin van Diest (Haarlem), Rick IJpelaar (Groningen), Anne Spinder (Heerenveen) en F.M. Wester (Alkmaar)

Zij krijgen de 8GB iamaKey thuisgestuurd, een usb-key in de vorm van een sleutel van LaCie. Behalve de iamaKey komt LaCie ook nog met de itsaKey (allebei in 4 of 8 GB) en de passKey. De eerste twee zijn er in 4 of 8 GB; de laatste is bedoeld om te gebruiken met een microSD-kaart. Ze passen - maar dat zal u niet verbazen – uitstekend aan uw sleutelbos. Om ervoor te zorgen dat ze niet bezwijken tussen het geweld van zo’n volle bos sleutels zijn deze exemplaren gemaakt van stevig metaal. Snel zijn ze ook nog: tot 30 MB/s.

Alle winnaars gefeliciteerd!

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten