Vrijdag, actie-dag: Easy Computing drukkerij-pakket!

© CIDimport

Vrijdag, actie-dag: Easy Computing drukkerij-pakket!

Geplaatst: 8 januari 2010 - 09:01

Aangepast: 27 augustus 2022 - 13:12

Redactie ID.nl

Van kalenders tot wenskaarten, van uitnodigingen tot visitekaartjes, van cd-labels tot etiketten: met het pc-drukkerij-pakket van Easy Computing tovert u uw computer + printer om in een complete thuisdrukkerij. Naast de benodigde software krijgen de winnaars er ook nog eens een mooie selectie papier bij - ze kunnen dus meteen aan de slag. Iets voor u? Mail dan snel!

Van kalenders tot wenskaarten, van uitnodigingen tot visitekaartjes, van cd-labels tot etiketten: met het pc-drukkerij-pakket van Easy Computing tovert u uw computer + printer om in een complete thuisdrukkerij. Naast de benodigde software krijgen de winnaars er ook nog eens een mooie selectie papier bij - ze kunnen dus meteen aan de slag. Iets voor u? Mail dan snel! Want onder iedereen die ons voor aanstaande maandag 11 januari 10.00 uur een mailtje stuurt mogen we drie van deze pakketten met een waarde van € 65,80 per stuk verloten!

UPDATE MAANDAG 11 JANUARI: INZENDTERMIJN GESLOTEN.

 

De winnaars krijgen allereerst het Superpack PC Drukkerij (t.w.v. € 29,95), waarin software voor zeven verschillende toepassingen is gebundeld. Visitekaartjes, wenskaarten, uitnodigingen, geboorte- en trouwkaarten, etiketten, labels en kalenders: dankzij de vele duizenden aanpasbare kant-en-klare voorbeelden, templates, foto's en cliparts plus allerlei thema's en artistieke effecten maakt u in een handomdraai de mooiste creaties. Ook het toevoegen van eigen foto's is uiteraard geen probleem. Daarnaast kunt u ook bewegende e-cards maken. De stap-voor-stap handleiding zorgt ervoor dat er eigenlijk niets mis kan gaan.

Daarnaast krijgen de winnaars een selectie papier bestaande uit 100 voorgesneden visitekaartjes (t.w.v. € 12,95), 100 witte cd/dvd-labels om zelf te bedrukken (t.w.v. € 12,95) en 50 vellen hoogglanzend fotopapier van 10x15 centimeter (t.w.v. € 9,95), zodat ze meteen aan de slag kunnen. De kaartjes en labels zijn geschikt voor alle gangbare inkjet- en laserprinters; het fotopapier is speciaal bedoeld voor inkjetprinters.

Wij geven drie van deze Easy Computing-pakketten ter waarde van € 65,80 weg. Om kans te maken hoeft u alleen maar voor aanstaande maandag 11 januari 10.00 uur een mailtje te sturen naar webmaster@id.nl, onder vermelding van Easy Computing. Op dit linkje klikken kan ook, dan opent er meteen een mailtje. Onder alle inzenders worden de drie pakketten verloot. Let op: per persoon kunt u één keer insturen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten