Vrijdag, actie-dag: INZENDTERMIJN GESLOTEN

© CIDimport

Vrijdag, actie-dag: INZENDTERMIJN GESLOTEN

Geplaatst: 13 maart 2009 - 08:03

Aangepast: 27 augustus 2022 - 16:15

Redactie ID.nl

Het is vandaag vrijdag de dertiende, maar voor drie mensen wordt dit juist een geluksdag.

Het is vandaag vrijdag de dertiende, maar voor drie mensen wordt dit juist een geluksdag. We mogen namelijk onder alle mensen die ons voor aanstaande maandag 16 maart 10 uur een mailtje sturen drie exemplaren van de pc-game Puzzle Quest: Galactrix ter waarde van € 29,95 verloten!

Galactrix is het vervolg op de populaire game Puzzle Quest: Challenge of the Warlords. Dat betekent ook nu weer een aanstekelijke mix van puzzels, strategie en role-playing, nu in een futuristische sciencefiction setting. Kruip in de huid van een standvaste ruimtepiloot en probeer de mensheid van de ondergang te redden. Een gloednieuw zeshoekig speelveld, dat rekening houdt met de zwaartekracht, biedt meer ruimte voor strategie. Hoe beter u speelt, des te beter u uw ruimteschip kunt tweaken. Sterker nog: u kunt zelfs een complete ruimtevloot gaan bouwen. En die heeft u echt nodig om de buitenaardse tegenstanders het hoofd te bieden. Wie eenmaal begint te spelen is dagen zoet. Niet alleen bevat het spel meer dan 150 gevechten, u ontdekt ook steeds weer nieuwe elementen dankzij de verschillende vaardigheden, ruimteschepen, vijanden, verzamelbare items, upgrades en verhaallijnen. Kortom: buitenaards leuk dus...

Wij geven drie exemplaren van Puzzle Quest: Galactrix weg (waarde € 29,95). Om kans te maken op een van deze games hoeft u alleen maar voor aanstaande maandag 16 maart 10.00 uur een mailtje te sturen.

UPDATE MAANDAG 10.00 UUR: de inzendtermijn is gesloten.

 

Onder alle inzenders worden de drie games verloot. Prijswinnaars krijgen automatisch bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten