Vrijdag, actie-dag: Norton Internet Security 2010 2013-11-04T17:06:29

Zelf informatie toevoegen aan Google Earth

Opera Mobile ook op Android

Vrijdag, actie-dag: Norton Internet Security 2010

Vrijdag, actie-dag: Norton Internet Security 2010

2009 is bijna afgelopen, het wordt dus hoog tijd om alvast eens aan Goede Voornemens te gaan denken. Wat betreft de computer is dat makkelijk: regelmatig back-uppen, af en toe defragmenteren en vooral zorgen dat malware uw systeem niet kan vervuilen.

2009 is bijna afgelopen, het wordt dus hoog tijd om alvast eens aan Goede Voornemens te gaan denken. Wat betreft de computer is dat makkelijk: regelmatig back-uppen, af en toe defragmenteren en vooral zorgen dat malware uw systeem niet kan vervuilen. Komt dat even mooi uit: onder alle mensen die ons voor aanstaande maandag 14 december 10.00 uur een mailtje sturen, verloten we 5x Internet Security 2010 (voor 3 pc's) ter waarde van € 69,99!

UPDATE MAANDAG 14 DECEMBER, 10.03 UUR: DE INZENDTERMIJN IS GESLOTEN. WINNAARS WORDEN LATER VANDAAG BEKENDGEMAAKT.

Met Norton Internet Security 2010 heeft u meteen alles in huis om de computer optimaal te beveiligen: het pakket bevat namelijk antivirus, antispyware, identiteitsbescherming, Norton Safe Web, slimme firewall, antispam en browserbeveiliging.

Symantec maakt voor dit pakket gebruik van een nieuwe techniek, die naar de reputatie van bestanden kijkt. Data van meerdere bronnen zijn het uitgangspunt, waaronder anonieme data die afkomstig is van de ongeveer 35 miljoen gebruikers die hebben aangegeven te willen meedoen aan de Norton Community Watch. De data wordt 'gevoerd' aan de zogenaamde reputatie engine. Deze engine kent een beoordeling (rating) toe aan elk uniek bestand. Bijzonder hierbij is dat het bestand in kwestie niet eens gescand hoeft te worden. De innovatieve techniek baseert de rating hoofdzakelijk op informatie als: de frequentie waarin het bestand voorkomt, de levensduur van het bestand en bron van herkomst. Zodoende ontstaat een uiterst nauwkeurige reputatiescore aan de hand waarvan iemand zelf kan bepalen of hij een bestand wel of niet wil uitvoeren. Stel dat een bestand maar door duizend mensen wordt gebruikt en nog maar drie uur geleden voor het eerst opgedoken is, dan geeft Norton Internet Security 2010 aan dat je een behoorlijk risico loopt door het bestand uit te voeren.

Omdat Norton Internet Security 2010 daarnaast ook werkt met traditionele virus signatures en met heuristics, worden zowel oudere als spiksplinternieuwe vormen van malware zo goed mogelijk van uw computer geweerd. Het pakket is te gebruiken in combinatie met Windows XP, Vista en Windows 7.

Wij geven vijf exemplaren van Norton Internet Security 2010 ter waarde van € 69,99 per stuk weg. Met één pakket beschermt u meteen drie pc's in uw thuisnetwerk. Om kans te maken hoeft u alleen maar voor aanstaande maandag 14 december 10.00 uur een mailtje te sturen naar webmaster@computeridee.nl, onder vermelding van Norton. Op dit linkje klikken kan ook, dan opent er meteen een mailtje. Onder alle inzenders worden de vijf pakketten verloot. De prijswinnaars krijgen automatisch bericht. Let op: per persoon kunt u één keer insturen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

In verband met de winterstop is dit voorlopig even de laatste Vrijdag, Weggeefactie. 8 januari zijn we weer bij u terug!


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord