Vrijdag snelle-actie-dag: de uitslag 2013-11-04T17:08:46

Internet Explorer 8 wordt steeds langzamer

V.S. wil internetsnelheid afknijpen bij grieppandemie

Vrijdag snelle-actie-dag: de uitslag

Vrijdag snelle-actie-dag: de uitslag

Wie ons voor vandaag 10 uur een mailtje stuurde, maakte kans op een MD-253 Home Storage Center van Sitecom ter waarde van € 179,99. In totaal kwamen er 1597 mails binnen. Uit al die inzendingen hebben we de volgende winnaar getrokken: Carla Bottenberg-Vos

Wie ons voor vandaag 10 uur een mailtje stuurde, maakte kans op een MD-253 Home Storage Center van Sitecom ter waarde van € 179,99. In totaal kwamen er 1597 mails binnen.

Uit al die inzendingen hebben we de volgende winnaar getrokken: Carla Bottenberg-Vos

Carla krijgt de MD-253 Home Storage Center uit de Smart Living-lijn van Sitecom binnenkort thuisgestuurd. Met de MD-253, half november op de markt, kunt u eenvoudig uw digitale foto's, muziek en films veilig opslaan op een centrale locatie in het netwerk en deze delen met alle gebruikers thuis. Hij is uitgerust met twee drive-bays waarin u, dankzij het lade-systeem, supersimpel één of twee 3.5 SATA II harde schijven kunt plaatsen. U bepaalt dus zelf hoe groot de capaciteit van de MD-253 wordt! Wat u met een tweede harde schijf moet? Extra opslag bijvoorbeeld, of om automatisch een exacte kopie naar te laten wegschrijven van de data die is opgeslagen op de eerste harde schijf.

Het installatieprogramma is eenvoudig: met een paar muiskliks is de MD-253 volledig geïnstalleerd en georganiseerd. U kunt zowel openbare accounts als persoonlijke accounts aanmaken die benaderd kunnen worden met een gebruikersnaam en wachtwoord om zo privé-bestanden te beschermen.

Verder is het apparaat DLNA-gecertificeerd, waardoor hij automatisch verbinding maakt met overige UpNP AV-uitgeruste apparaten binnen het netwerk (zoals bijvoorbeeld een notebook, desktop pc of de Smart Living TV Media Player). Ook heeft de MD-253 een zogenoemde  'link down' toepassing die de harde schijven in slaapstand zet wanneer ze niet benaderd of gebruikt worden . Dat betekent: minder energieverbruik en langere levensduur!

Interessant is ook dat BitTorrent ondersteund wordt zodat u via de BitTorrent-server direct grote bestanden kunt downloaden, terwijl de computer uit staat! Bovendien zijn de gedownloade bestanden direct toegankelijk voor alle gebruikers in het netwerk. Daarnaast heeft de MD-253 een Itunes-server (om digitale muziek te delen met alle gebruikers thuis) en een FTP-server, zodat u uw opgeslagen digitale bestanden via internet kunt benaderen en u altijd en overal bij uw favoriete foto's, muziek en films kunt komen!


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord