Wat hébben we toch met de Belastingdienst?

© CIDimport

Wat hébben we toch met de Belastingdienst?

Geplaatst: 19 mei 2006 - 06:05

Aangepast: 19 september 2022 - 13:08

Redactie ID.nl

Hoewel de aangifte 2005 voor 1 april binnen had moeten zijn, blijkt de Belastingdienst ook de rest van de maand april de meest ingetikte zoekterm te zijn geweest bij MSN Search, aldus Checkit.Opvallend, ook al omdat het webadres van deze instantie voor de hand ligt: belastingdienst.nl.

Wat hébben we toch met de Belastingdienst?

Hoewel de aangifte 2005 voor 1 april binnen had moeten zijn, blijkt de Belastingdienst ook de rest van de maand april de meest ingetikte zoekterm te zijn geweest bij MSN Search, aldus Checkit.

Opvallend, ook al omdat het webadres van deze instantie voor de hand ligt: belastingdienst.nl. Het blijkt dat veel mensen liever via een zoekmachine zoeken, dan dat ze de url rechtstreeks in de browser typen.

Uit de Top 10 valt verder te concluderen dat - en nu trappen we even een open deur in - het WK eraan komt. De eerste wedstrijd moet nog gespeeld worden (op 9 juni), maar de oranjekoorts barst nu al los. De verwachting is dat er in de aanloop naar het WK steeds meer naar gezocht zal gaan worden.


De dood van Frédérique Huydts heeft Nederland geschokt. Dat blijkt ook wel uit het grote aantal zoekopdrachten naar deze actrice. Ook de dood van schrijver Gerard Reve zorgde voor een groot aantal zoekopdrachten bij MSN Search.

De complete Top 10 van april ziet er als volgt uit:

1. Belastingdienst
2. Pasen
3. Fitnesscentrum
4. Koninginnedag
5. Hypotheken
6. Frédérique Huydts
7. Taïda
8. Holleeder
9. WK 2006
10. Gerard Reve

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten