Wat ouders denken dat kinderen online doen 2013-11-04T17:49:24

Porno downloaden in Vista kan met Firefox

Optimaal configureren van virtueel geheugen

Wat ouders denken dat kinderen online doen

Wat ouders denken dat kinderen online doen

It-beveiliger Webroot Software heeft een onderzoek laten uitvoeren waaruit blijkt dat er tussen ouders en kinderen nog veel onduidelijkheid bestaat over internetgebruik en dat er een groot verschil bestaat tussen de online activiteiten die kinderen opgeven versus wat ouders denken dat hun kroost online doet. 45% van de kinderen geeft aan dagelijks meer dan drie uur op internet actief t

It-beveiliger Webroot Software heeft een onderzoek laten uitvoeren waaruit blijkt dat er tussen ouders en kinderen nog veel onduidelijkheid bestaat over internetgebruik en dat er een groot verschil bestaat tussen de online activiteiten die kinderen opgeven versus wat ouders denken dat hun kroost online doet.

45% van de kinderen geeft aan dagelijks meer dan drie uur op internet actief te zijn, terwijl 76% van de ondervraagde ouders denkt dat kinderen dagelijks twee uur of minder actief zijn op internet. 40 % van de kinderen is dagelijks actief op instant messaging en sociale netwerken als MySpace; slechts 30% van de ouders denkt dat hun kinderen deze websites bezoeken. Meer dan de helft van de kinderen geeft aan online te kopen; 71 % van de ouders antwoordt dat hun kinderen niets online kopen.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord