© CIDimport

Website voor supermarktaanbiedingen

Geplaatst: 29 december 2009 - 07:12

Aangepast: 27 augustus 2022 - 13:18

Redactie ID.nl

Dankzij de vergelijkingssite supermarktaanbiedingen.com hoeft u niet langer de aanbiedingenfolders door te spitten voor het doen van de boodschappen. De site geeft snel een overzicht van alle supermarktaanbiedingen zoals die worden verspreid in weekfolders.

Dankzij de vergelijkingssite supermarktaanbiedingen.com hoeft u niet langer de aanbiedingenfolders door te spitten voor het doen van de boodschappen.

De site geeft snel een overzicht van alle supermarktaanbiedingen zoals die worden verspreid in weekfolders. Maar ook de vaste prijzen van de actuele aanbiedingen bij andere supermarkten zijn in het overzicht opgenomen. Zo zoekt u voor een artikel eenvoudig de laagste prijs. Vooralsnog beperkt de site zich tot de meest populaire producten. Een totaaloverzicht van alle artikelen in de supermarkt zit er nog niet in.

Niet iedereen is even blij met dit initiatief. Zo stelt Jumbo niet te doen aan aanbiedingen maar alle prijzen laag te houden. Toch wordt ook dit in het aanbiedingen overzicht weergegeven. Alber Heijn heeft geen problemen met de site, als de klanten er tevreden mee zijn, vinden zij het best.

Voor de liefhebbers is er ook een iPhone applicatie die toegang geeft tot de aanbiedingen. Deze app is tot 8 januari 2010 gratis in de App store.

Bron: Nieuwsbank

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten