Websites bezwijken door overlijden Michael Jackson 2013-11-04T17:15:30

Prijzen Windows 7 in Nederland bekend

Nederlandse arts geneest wond via Twitter

Websites bezwijken door overlijden Michael Jackson

Websites bezwijken door overlijden Michael Jackson

Het gebeurt niet elke dag dat een persoon van het kaliber 'King of Pop' overlijdt. Internetsites konden de toestroom van bezoekers nauwelijks aan. Geruchten verspreiden zich vandaag de dag het snelst via Twitter.

Het gebeurt niet elke dag dat een persoon van het kaliber 'King of Pop' overlijdt. Internetsites konden de toestroom van bezoekers nauwelijks aan.

Geruchten verspreiden zich vandaag de dag het snelst via Twitter. De microblogdienst, die regelmatig last heeft van capaciteitsproblemen, hield nauwelijks stand toen honderdduizenden twitteraars het nieuws wereldkundig maakten aan hun vrienden. TMZ, de website die als eerste wist te melden dat Jackson naar een ziekenhuis was vervoerd, was afgelopen nacht regelmatig onbereikbaar, waarna bezoekers hun toevlucht zochten tot de website van entertainmentverslaggever Perez Hilton. Op dat moment was nog niet duidelijk of Jackson nog in coma lag, of inmiddels was overleden. De volgende website die onderuitging was de LA Times, die als eerste het overlijden van de King of Pop bekendmaakte.

Wie bij CNN houvast ging zoeken, schoot overigens ook weinig op: volgens deze nieuwssite werd Jackson eerst met succes gereanimeerd, waarna hij naar een ziekenhuis werd gebracht.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord