Webtip: digitale hulp voor reclamefolders

© CIDimport

Webtip: digitale hulp voor reclamefolders

Geplaatst: 1 september 2006 - 07:09

Aangepast: 19 september 2022 - 12:56

Redactie ID.nl

Bent u die kilo's papier aan reclamefolders zat, maar wilt u wel op de hoogte blijven van aanbiedingen van elektronicazaken of warenhuizen? Breng het volume terug naar een wekelijks digitaal folderpakket in uw mailbox.Folderplaats.nl bundelt folders met actuele aanbiedingen van zeventig grote winkels en winkelketens.

Webtip: digitale hulp voor reclamefolders

Bent u die kilo's papier aan reclamefolders zat, maar wilt u wel op de hoogte blijven van aanbiedingen van elektronicazaken of warenhuizen? Breng het volume terug naar een wekelijks digitaal folderpakket in uw mailbox.

Folderplaats.nl bundelt folders met actuele aanbiedingen van zeventig grote winkels en winkelketens. Zo kunt u online bladeren wanneer u het u uitkomt. Er staat duidelijk bij tot wanneer de aanbiedingen geldig zijn. Ook handig is dat u een persoonlijk mailfolderpakket kunt samenstellen. U ontvangt dan elke maandag een e-mail met daarin de door u geselecteerde folders.

De dienst is sinds begin dit jaar van start gegaan met Xenos en is inmiddels uitgebreid met zeventig winkels. Volgens eigenaar Michael Koiter komen er ook (sport)merken bij.

Overigens zijn er nog meer digitale hulpen voor reclamefolders. Een alternatief is bijvoorbeeld E-folders.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten