Webtip: Tegenvoeters Knots of? 2013-11-04T17:05:46

Terugblik op 2009: de ergste data-rampen

2009: Het jaar van de sociale netwerken

Webtip: Tegenvoeters Knots of?

Webtip: Tegenvoeters Knots of?

In het beroemde kinderboek Abeltje van Annie M.G. Schmidt belandt liftboy Abeltje na de nodige avonturen met zijn vliegende lift uiteindelijk in Nieuw-Zeeland 'bij onze tegenvoeters' om vervolgens dwars door het middelpunt van de aarde ondersteboven weer precies in vertrekpunt warenhuis Knots uit te komen. Niet dus!

In het beroemde kinderboek Abeltje van Annie M.G. Schmidt belandt liftboy Abeltje na de nodige avonturen met zijn vliegende lift uiteindelijk in Nieuw-Zeeland 'bij onze tegenvoeters' om vervolgens dwars door het middelpunt van de aarde ondersteboven weer precies in vertrekpunt warenhuis Knots uit te komen.

Niet dus! Tegenvoeters is een leuk, leerzaam en verder volkomen nutteloos online programma dat u precies vertelt wie wiens tegenvoeters zijn en de onze wonen niet in Nieuw-Zeeland. Annie had het mis; Abeltje, Laura, meneer Tump en juffrouw Klaterhoen zijn verzopen in de Golf van Biskaje.

Klik hier om naar de rubriek Downloads te gaan.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord