Weer een illegale streamingdienst: Popcorn In Your Browser

© CIDimport

Weer een illegale streamingdienst: Popcorn In Your Browser

Geplaatst: 20 mei 2015 - 06:30

Aangepast: 26 augustus 2022 - 22:31

Redactie ID.nl

Er is vandaag wederom een illegale streamingdienst online gekomen, die het ook erg makkelijk maakt om de nieuwste films in HD-kwaliteit te streamen. Popcorn In Your Browser is zoals de naam al doet vermoeden als Popcorn Time, maar dan in je browser.

Simpeler kan het niet. Op de website van Popcorn In Your Browser zie je een lijstje films. Klik op een titel om er eentje af te spelen. Streamen gaat via torrents, net zoals Popcorn Time. Maar nu hoef je zelf niet meer aparte software te installeren.

De site heeft ook een zoekbalk, waar je zelf een filmtitel in kan voeren. Verder mist Popcorn In Your Browser de mogelijkheid om ondertitels te selecteren. Tevens laat het je niet kiezen uit verschillende versies. In Popcorn Time is het nog wel eens handig om bijvoorbeeld voor een 720p-versie te gaan in plaats van 1080p, zodat de film sneller laadt.

Illegaal

Popcorn In Your Browser is zeer waarschijnlijk geen lang leven beschoren. Houd er tevens rekening mee dat het streamen van deze films illegaal is. Als je wil kijken, doe je dat het beste vanachter een VPN.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten