Weg met Facebook Messenger dankzij Facebook Chat Re-Enabler 2014-11-17T15:46:59

Databank van planten biedt hulp bij tuinieren

Oude iPhones worden sneller met nieuw iOS 8

Weg met Facebook Messenger dankzij Facebook Chat Re-Enabler

Zo krijg je goede oude chatfunctie weer terug

Weg met Facebook Messenger dankzij Facebook Chat Re-Enabler

Ben je tegen wil en dank Facebook Messenger gaan gebruiken en verlang je terug naar simpelere tijden, waarin je gewoon vanuit de Facebook-app met vrienden kon chatten? Facebook Chat Re-Enabler maakt het mogelijk.

Facebook Chat Re-Enabler zet de chatfunctie simpelweg weer aan in de app van Facebook. Dat kan doordat de code daarvoor nog altijd sluimert in de app. Facebook heeft de functie er nooit echt uitgesloopt, maar alleen uitgezet.

Ontwikkelaars hebben op forum XDA een bestand geplaatst dat je kunt downloaden, waardoor je gewoon kunt blijven chatten vanuit de Facebook-app. Je kunt dat bestand hier downloaden. Wacht dan 10 seconden tot je het bestand kunt downloaden:Hier krijg je een waarschuwing dat mensen mee kunnen lezen met je verbinding, dus zorg ervoor dat je niet op een openbaar wifi-netwerk zit. Als je zeker weet dat je op een veilige locatie bent, klik dan op Continue.Hier vraagt je toestel of je de update op de bestaande applicatie wil downloaden. Klik onderaan op Install.De extensie is nu geïnstalleerd! Klik op Done.Je kunt nu vanuit de Facebook-app chatten. Zoals het hoort.

Het is natuurlijk nog maar de vraag hoe lang deze omzeiling blijft werken. Facebook kan op ieder moment besluiten een nieuwe versie van de app uit te brengen, waarin de code om te chatten spontaan is verdwenen. Geniet ervan zolang het duurt!


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord