Werk.nl-storing krijgt politieke aandacht 2013-11-04T15:32:03

Gameboyrug bij kinderen door mobiele apparaten

MixBit video app van YouTube-oprichters

Werk.nl-storing krijgt politieke aandacht

Werk.nl-storing krijgt politieke aandacht

Zowel de SP als de VVD zijn de storingen met de website Werk.nl zat. De politieke partijen willen dat het UWV orde op zaken stelt met de website die al voortdurend problemen ondervindt en er onlangs een heel weekend uit lag.

Anoushka Schut van de VVD heeft woensdag vragen gesteld aan Lodewijk Asscher en staatssecretaris Jetta Klijnsma van Sociale Zaken over de problemen met de werk.nl website.  SP-kamerlid Paul Ulenbelt wil zelf zo ver gaan om de Kamercommissie Sociale Zaken terug te roepen van reces als de problemen niet binnen 3 dagen zijn opgelost.

Werk.nl melding

De melding zoals die op werk.nl is te lezen (als de site online is)

Werk(t niet).nl

Ulenbelt vindt het een schande dat de persoonlijke dienstverlening wordt afgeschaft en vervangen gaat worden door een elektronische die niet werkt. Ulenbolt zegt het  kafkaiaans begint te worden en dat werkzoekenden al om 5 uur ’s ochtends opstaan omdat de site dan nog een beetje werkt.

[Via: Automatiseringsgids]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord