WhatsApp eindelijk aangepast voor iPhone 6 (Plus)

© CIDimport

WhatsApp eindelijk aangepast voor iPhone 6 (Plus)

Geplaatst: 18 november 2014 - 08:44

Aangepast: 27 augustus 2022 - 00:06

Redactie ID.nl

WhatsApp is eindelijk bijgewerkt voor de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus. Het duurde even voor de populairste app van Nederland eindelijk is aangepast voor de nieuwste iPhones, maar gebruikers kunnen hun chats nu eindelijk uitvoeren op een fatsoenlijk aangepast scherm. Helaas kun je de blauwe vinkjes nog steeds niet uitschakelen...

WhatsApp is één van de meest gedownloade en gebruikte apps ter wereld. In totaal gebruiken ruim 500 miljoen mensen de populaire chat-app, waarvan maar liefst 9 miljoen in Nederland, bleek uit recent onderzoek. Daarom is het des te vreemder dat de app nog steeds niet was aangepast voor de meest recente iPhones. Van de andere kant is WhatsApp notoir in het tijdig implementeren van updates.

Belfunctie

In de toekomst moet WhatsApp onder andere ook een belfunctie krijgen, waarmee je via internet gratis kunt bellen met andere gebruikers. Die functie wordt gebruikers echter al jaren beloofd, maar er lijkt weinig progressie in te zitten.

Blauwe vinkjes

Overigens is het nog steeds niet mogelijk om de beruchte blauwe vinkjes uit te schakelen. Daarmee kunnen verstuurders van een melding zien wanneer een bericht is gelezen. Die functie werd een aantal weken geleden geïmplementeerd door WhatsApp, maar werd door veel gebruikers verketterd vanwege een zogenaamde inbreuk op de privacy. Inmiddels zijn de blauwe vinkjes op Android wel uit te zetten.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten