Wifi complete stad afgesloten om één illegale download 2013-11-04T17:08:00

Win kaarten voor de HME! - UPDATE

Call of Duty Modern Warfare 2 in de ban in Rusland

Wifi complete stad afgesloten om één illegale download

Wifi complete stad afgesloten om één illegale download

Het moet toch ook niet gekker worden mensen: de MPAA, de Motion Picture Association of America, heeft het complete wifi-netwerk van het Amerikaanse plaatsje Coshocton laten afsluiten omdat één van de 11.682 inwoners illegaal een film gedownload heeft. Het gratis gemeente-netwerk, waarvan dagelijks vele tientallen Coshoctonen gebruikmaakten, werd afgesloten nadat de MPAA ontdekte dat er

Het moet toch ook niet gekker worden mensen: de MPAA, de Motion Picture Association of America, heeft het complete wifi-netwerk van het Amerikaanse plaatsje Coshocton laten afsluiten omdat één van de 11.682 inwoners illegaal een film gedownload heeft.

Het gratis gemeente-netwerk, waarvan dagelijks vele tientallen Coshoctonen gebruikmaakten, werd afgesloten nadat de MPAA ontdekte dat er via dit netwerkadres een film gedownload was. Omdat veel mensen het netwerk (en dus hetzelfde adres) gebruiken, was het onmogelijk om de precieze downloader te achterhalen. Nadat de MPAA contact had gezocht met de gemeente, werd het netwerk uit de lucht gehaald.

Niet alleen gewone inwoners van Coshocton zijn de dupe, ook de lokale politie zit met de handen in het haar. Dankzij het netwerk konden agenten vanuit de auto gegevens over ongelukken of misdrijven in de computer invoeren. Nu moeten zij daarvoor eerst terug naar het bureau.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord