Wiki Loves Monuments 2011 2013-11-04T16:26:02

Windows 8 nog steeds met Mediacenter

ZTE V9 Light: Eerste prepaid tablet

Wiki Loves Monuments 2011

Wiki Loves Monuments 2011

Deze maand organiseert Wikimedia Nederland samen met Wikipedia het project Wiki Loves Monuments. Tot eind september kan iedereen zelfgemaakte foto’s onder vrije licentie uploaden en daarmee prijzen winnen.

Wikimedia Nederland wil met

Wiki Loves Monuments

zo veel mogelijk kwalitatief hoogwaardige foto’s van rijksmonumenten verzamelen, zodat iedereen die gebruik maakt van bijvoorbeeld Wikipedia een goed overzicht krijgt van het prachtige culturele erfgoed van Nederland.

Open Monumentenweekend

Deelnemers worden ook aangespoord om foto’s van de binnenkant van monumenten te maken. Op 10 en 11 september is het Open Monumentenweekend waardoor monumenten ook van binnen te bekijken zijn.

Wedstrijd

Iedereen kan foto’s van monumenten onder vrije licentie uploaden om zo mee te dingen naar leuke prijzen. Er zijn verschillende categorieën en de foto’s worden door een jury beoordeeld op basis van technische kwaliteit, originaliteit van de setting en de bruikbaarheid op Wikipedia. De foto’s hoeven niet in september gemaakt te zijn, eerder geschoten foto’s mogen ook ingezonden worden. Bezoek de wedstrijdpagina voor meer informatie.  Onder de prijzen zijn o.a. een Asus Eee Pad Transformer of Spiegelreflexcamera te winnen.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord