Win een devolo Home Control Starter Kit plus uitbreidingen 2017-10-16T15:14:32

Vraag de FAQman via WhatsApp...

Straks mogelijk celstraf voor appen in auto

Win een devolo Home Control Starter Kit plus uitbreidingen

Win een devolo Home Control Starter Kit plus uitbreidingen

Waar begin je precies als je een slim huishouden op wilt zetten? Devolo verkoopt al een tijdje een Home Control Starter Kit, met daarin een deur/venstercontact, een slim stopcontact en een hub die je aansluit op uw router.

Deze set is uit te breiden met onder andere een bewegingssensor en sinds kort ook een watersensor en alarmsirene. Enkele denkbare toepassingen met deze combinatie: lampen springen automatisch aan zodra u een ruimte betreedt, of de sirene slaat alarm zodra de wasmachine overstroomt. 

De installatie van de verschillende onderdelen is erg eenvoudig. Bediening vindt plaats via een webinterface, of via een app. Indien gewenst krijg je ook handige meldingen op je smartphone binnen. Onlangs hebben we een en ander uitvoerig getest, lees ons volledige oordeel hier.

Hebben? Hebben!

Van devolo mogen we een Starter Kit met alle bovenstaande uitbreidingen (totale waarde circa 430 euro) weggeven. Kans maken? Laat dan voor 31 oktober je gegevens achter op computeridee.nl/winnen!


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord