© CIDimport

Win kaarten voor de HME! - UPDATE

Geplaatst: 24 november 2009 - 06:11

Aangepast: 27 augustus 2022 - 13:40

Redactie ID.nl

Grijp uw kans: vandaag is de laatste dag dat u op deze site kaarten kunt winnen voor de Home Multimedia Entertainment beurs, dé beurs voor computerfanaten, gadgetfreaks en gamers. Vanaf vrijdag 27 tot en met zondag 29 november kunnen zij in de Utrechtse Jaarbeurs hun hart ophalen... DE DAGWINNAAR VAN VANDAAG IS BEKEND. GEFELICITEERD MARLEINE VAN KAMPEN. NIET GEWONNEN?

Grijp uw kans: vandaag is de laatste dag dat u op deze site kaarten kunt winnen voor de Home Multimedia Entertainment beurs, dé beurs voor computerfanaten, gadgetfreaks en gamers. Vanaf vrijdag 27 tot en met zondag 29 november kunnen zij in de Utrechtse Jaarbeurs hun hart ophalen...

DE DAGWINNAAR VAN VANDAAG IS BEKEND. GEFELICITEERD MARLEINE VAN KAMPEN. NIET GEWONNEN? U KUNT HIER KAARTEN BESTELLEN. Tot aanvang van de beurs kost een dagkaart € 7,50 p.p. Op de beurs zelf kost deze € 12,50.

Op de HME2009 vindt u tientallen stands met de nieuwste producten, software, games en beursaanbiedingen. Ook worden er game-events en overclockwedstrijden georganiseerd, is er veel entertainment en worden er interessante seminars gegeven. Uiteraard is ook de FAQman aanwezig: hij verzorgt een aantal verrassende workshops, zoals '25 tools die doen wat de FAQman niet kan' en '25 vragen iver Windows 7 die u niet durft te stellen.'

Vandaag verloten we 1x 2 dagkaarten (die geldig zijn voor vrijdag, zaterdag of zondag, u kiest zelf) onder alle mensen die voor 10.00 uur een mailtje sturen naar webmaster@id.nl, onder vermelding van HME. Op dit linkje klikken kan ook, dan opent er meteen een mailtje.Om mee te kunnen doen moet u een geldig e-mailadres opgeven. Let op: per persoon kunt u één keer insturen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten