Windows 10-bug verandert Outlook 2007 in Zweedse versie 2017-09-14T13:46:41

LG Q6 is goedkopere versie van de G6

JBL Everest: bergen van geluid

Windows 10-bug verandert Outlook 2007 in Zweedse versie

Windows 10-bug verandert Outlook 2007 in Zweedse versie

Een bug in een patch voor Windows 10 heeft ervoor gezorgd dat gebruikers van Outlook 2007 ineens worden gepresenteerd met een Zweedse versie van het mailprogramma.

De fout zit 'm in een onlangs uitgebrachte patch voor Windows 10 - KB4011086 - waarin juist een beveiligingsprobleem voor Outlook 2007 zou moeten worden opgelost.

De enige manier om Outlook 2007 weer in de gewenste taal te krijgen, is door de patch handmatig uit Windows 10 te verwijderen. Microsoft is op de hoogte van het probleem en zal later een nieuwe patch uitbrengen, waardoor de eerder genoemde beveiligingsproblemen in Outlook 2007 alsnog zullen worden opgelost.

Patch verwijderen

Windows 10-gebruikers verwijderen de patch als volgt. ga naar het Configuratiescherm, kies voor Programma's en onderdelen. Daar klik je aan de linkerzijde op Geïnstalleerde updates weergeven.

Je ziet nu de complete lijst met de in Windows 10 geïnstalleerde update. In die lijst vind je de betreffende update met de naam KB4011086. Klik er met rechts op, en kies voor de menuoptie Verwijderen. Na het opnieuw opstarten van de computer is Outlook 2007 weer in het Nederlands.

De foute patch is alleen uitgerold naar pc's waarop Outlook 2007 is geïnstalleerd. Gebruik je Outlook 2010 of hoger of helemaal geen Outlook, dan is er niets aan de hand.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord