Windows 10 staat al op 75 miljoen apparaten 2015-08-26T16:39:28

Hoe importeer je een tabel vanuit Word naar Excel?

Ziggo geeft geen compensatie voor DDoS-storing

Windows 10 staat al op 75 miljoen apparaten

Windows 10 staat al op 75 miljoen apparaten

Ben jij al overgestapt naar Windows 10? Die kans is namelijk vrij groot. Microsoft maakt bekend dat het nieuwe besturingssysteem al 75 miljoen keer is geïnstalleerd, binnen één maand tijd.

Windows-topman Yusuf Mehdi meldt die cijfers op Twitter. Het nieuwe besturingssysteem bleek eerder al binnen 24 uur na de lancering 14 miljoen geïnstalleerd te zijn.

Microsoft deed er in vergelijking zes maanden over om 100 miljoen Windows 8-licenties te verkopen. De populariteit van Windows 10 komt mede doordat het OS tijdelijk gratis wordt aangeboden aan gebruikers van Windows 7 en 8/8.1.

Apps

Die gok lijkt zijn vruchten af te werpen. Medhi onthult daarbij dat er zes maal zoveel apps per apparaat zijn gedownload in de Windows Store van Windows 10, dan in die van Windows 8.

Andere weetjes: er is 122 jáár aan videomateriaal gestreamd van de Xbox One naar Windows 10-apparaten en er zijn 10 miljoen achievements vrijgespeeld in de Solitaire Collection en de Windows 10-versie van Minecraft. Het OS is te vinden in 192 verschillende landen. 


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord