Windows 7 Family Pack tot eind maart 2011 beschikbaar 2013-11-04T16:42:01

Compensatie voor Skype-gebruikers

Apple vraagt patent aan voor oplossen antenneprobleem

Windows 7 Family Pack tot eind maart 2011 beschikbaar

Windows 7 Family Pack tot eind maart 2011 beschikbaar

Met het Windows 7 Family Pack is het op een goedkope manier mogelijk om drie computers te upgraden naar Windows 7.

Met het Windows 7 Family Pack is het op een goedkope manier mogelijk om drie computers te upgraden naar Windows 7. De looptijd van de actie is onzeker doordat er gesproken wordt van een 'beperkte voorraad'. Amazon stopt per 31 december met de verkoop maar dat blijkt een solo-actie. Microsoft Nederland geeft aan dat de actie tot eind maart 2011 loopt.

In Nederland startte de verkoop van het Familiepakket van Windows 7 in oktober, ter viering van het 1-jarige bestaan van Windows 7 in ons Nederland. Er was toen al een Engelse versie beschikbaar van Windows 7 Family Pack.

Het feit dat de regel 'zolang de voorraad strekt' is toegevoegd maakt de daadwerkelijke beschikbaarheid van het pakket onzeker. Het kan dus zijn dat het pakket eerder dan maart niet meer beschikbaar is.

Het Windows 7 Family Pack kost zo'n 150,- en stelt gebruikers in staat om vanaf Windows XP te upgraden naar Windows 7 Home Premium. In het geval van XP gaat het dan om een schone installatie, bij Vista kan men de huidige instellingen behouden. Het pakket bevat 3 upgrade-licenties maar als u slechts twee computers in huis wilt upgraden naar Windows 7 Home Premium dan bent u in de regel al goedkoper uit.Hoewel dat vooral komt door de hoge upgrade prijzen. Twee volledige (OEM) versies van Windows Home Premium zijn bijvoorbeeld al verkrijgbaar vanaf 160,-.

Waarom Amazon er voor kiest om eerder te stoppen met het verkopen is onduidelijk. Helemaal omdat het pakket nog steeds in de top 10 van bestverkochte software staat op de website.

[Via Webwereld]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord