Windows 8 panorama wallpapers te downloaden

© CIDimport

Windows 8 panorama wallpapers te downloaden

Geplaatst: 7 maart 2012 - 12:36

Aangepast: 27 augustus 2022 - 07:15

Redactie ID.nl

Microsoft heeft een aantal panorama wallpapers (bureaubladachtergronden) als download aangeboden in de vorm van een theme. 

Windows 8 bèta kwam onlangs beschikbaar in de vorm van de Windows 8 Consumer Preview. Als je er al mee hebt gespeeld dan is je misschien ook opgevallen dat je met Windows 8 ook panorama achtergronden kunt instellen die verdeeld zijn over twee schermen. Ook de kleur van het ‘glas’ kun je aanpassen wanneer je de auto color aan hebt staan wordt je taakbalk en dergelijke aangepast aan de meest dominante kleur van de wallpaper zodat het een mooi geheel vormt.


Ook op een enkel scherm te bekijken

De resolutie van beide monitoren moet gelijk zijn om de bureabladachtergrond correct weer te geven want anders wordt er een ander beeld getoond. Geen twee monitoren? Dan kun je ze alsnog gebruiken maar dan zie je alleen het middengedeelte van de panorama. Gebruikers van Windows 7 en oudere versies van Windows kunnen onderstaande wallpapers ook los downloaden op Winmatrix


Windows 8 wallpapers downloaden

Alle bureaubladachtergronden zijn 3840x1200 pixels en onderverdeeld over twee themes genaamd Nightfall en Starlight en zijn hier te downloaden. 

Windows 8 panorama wallpapers te downloaden-16255370

© CIDimport



Windows 8 panorama wallpapers te downloaden-16255374

© CIDimport



Windows 8 panorama wallpapers te downloaden-16255377

© CIDimport

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten