Windows 8 wachtwoordbeheer 2013-11-04T16:17:25

One Piece Pirate Warriors PlayStation 3 Gold Edition

LG PRADA Phone 3.0

Windows 8 wachtwoordbeheer

Windows 8 wachtwoordbeheer

Windows 8 zal een ingebouwde wachtwoordbeheermodule krijgen die de gebruiker helpt om al zijn wachtwoorden voor onlinediensten en computers te beheren via een enkel Windows Live-id.

Doordat Windows 8 straks ook prominent aanwezig zal zijn op de tablet, is het handig wanneer je al je instellingen, voorkeuren en wachtwoorden kunt meenemen naar een ander systeem. In dat geval is slechts een hoofdwachtwoord nodig van je Live-Id om overal toegang toe te krijgen. Nadeel is natuurlijk dat, wanneer dit hoofdwachtwoord wordt gehackt, de hacker meteen ook het wachtwoord van al je computers heeft. Microsoft zal dus wel de nodige beveiligingsmaatregelen moeten treffen om de wachtwoorden met encryptie op te slaan en de nodige eisen te stellen aan het wachtwoord dat de gebruiker kiest.

[Via: Windows 8 blog] 


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord