Windows Phone van 15 meter hoog

© CIDimport

Windows Phone van 15 meter hoog

Geplaatst: 8 november 2011 - 07:27

Aangepast: 27 augustus 2022 - 08:06

Redactie ID.nl

Een mobiele telefoon van 15 meter kun je niet meer mobiel noemen maar gelukkig is het 15 meter hoge exemplaar dan ook een reclamestunt van Microsoft in New York.

De replcia staat opgesteld in New York’s Herald Square als reclame voor de Samsung Focus S, Focus Flash en HTC Radar 4G. Geinteresseerden konden de nieuwe toestellen ook aanschouwen bij de opgestelde stands.

De telefoon laat een video zien op een wijze waarop de interface van Windows Phone 7 werkt met de schuivende tegeltjes. Een tegeltje mist om plaats te maken voor een podium zoals in onderstaande video is te zien.

Andy Lees van Microsoft geeft aan dat Windows Phone 7 meer verkocht in zijn eerste jaar dan Android destijds, maar toen was de smartphone natuurlijk nog niet gemeengoed zoals dat tegenwoordig wel het geval is. In ieder geval zijn de reviews vooralsnog positief. En ook al is Android onbetwist de marktleider op het gebied van smartphones, Microsoft pikt daar een aardig graantje van mee door de licentiekosten die fabrikanten van Android-toestellen aan Microsoft moeten betalen. 

Met de komst van de Nokia Windows Phone 7-toestellen hoopt Microsoft wel op een stijging van de verkopen.

[Via: AppleInsider]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten